rondreis met gids op vakantie

Lekker op vakantie naar de zon

Als het iets is waar ik enorm blij van kan worden, dan is het wel op vakantie gaan. Door alles wat er gebeurd is de laatste tijd, is een echte zon vakantie er bij mij ingeschoten. Dit is natuurlijk erg jammer, vooral omdat ik er normaal gesproken juist zo naar uitkijk om minstens 1 keer per jaar echt de zon op te zoeken.

Wel dagjes weggeweest

De laatste maanden ben ik wel minstens twee keer per maand de deur uit gegaan om iets leuks te doen. Hier werd ik dan ook zeker wel blij van, maar ik keek er toch naar uit om lekker op zonvakantie te gaan. Vooral omdat ik eigenlijk al mijn bestemming had uitgekozen, zag ik mijzelf al helemaal aan het strand liggen van de Dominicaanse Republiek.

Roet in het eten

Helaas ging mijn vakantie niet door vanwege de uitbraak van Corona en alle bijbehorende maatregelen en ben ik in Holland gebleven. Maar nu alles weer wat beter gaat, begint het toch weer enorm te kriebelen. Waardoor ik al uren aan het surfen ben geweest naar de ideale reis.

Ondanks dat het vervelend was dat mijn reis niet doorging, ben ik er toch beter van geworden. Dit komt wellicht een beetje vreemd over. Maar doordat ik nu heel veel tijd heb gehad om alles uit te zoeken, ben ik veel betere alternatieven tegengekomen, die qua vakantie een stuk beter bij mij passen.

Een rondreis gaat het worden

Was ik eerder nog van plan om een hotel te boeken en vanuit daar zelf tripjes te plannen met een huurauto. Nu blijkt het mogelijk te zijn om een gids in te huren die de omgeving kent en welke ook nog eens uit Nederland komt. Hierdoor kan men plekken ontdekken in de Dominicaanse Republiek, welke voor andere verborgen schatten blijven. Hierdoor lijkt mij een vakantie waarbij je een rondreis maakt met een gids eigenlijk wel een heel erg leuk idee.

Dominicaanse Republiek

Het weer op de Dominicaanse Republiek is in het begin van het jaar dik in orde. Met een gemiddelde temperatuur van meer dan 24 graden, is het voor mij dan ook helemaal perfect. Nu nog even een datum uitkiezen begin van het jaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *