Waar ik blij van word

Een liefde voor eten & drinken heeft bijna iedereen. Het is immers een eerste levensbehoefte. Voor mij is het naast een eerste levensbehoefte ook iets waar ik erg blij van kan worden. Lekker eten en drinken heeft voor mij dan ook een speciaal plekje in mijn hart.

blij van word
Alles van

Waar ik blij van word

Bekijk hier alle blogposts over Eten & Drinken...

Leuke plaatsen om eens te bezoeken in Europa

In Europa zijn er enorm veel plaatsen die geweldig leuk en mooi zijn om eens te bezoeken. Al deze plaatsen hebben iets met elkaar gemeen, ze liggen namelijk redelijk dichtbij Nederland. Waardoor je met het vliegtuig binnen enkele uren al op plaats van bestemming kunt zijn. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze plaatsen met …

Leuke plaatsen om eens te bezoeken in Europa Read More »

restaurant opknappen

Je restaurant opknappen en vernieuwen

Restaurants bestaan meestal voor heel wat jaren. Het is daarom ook niet zo gek als iemand zijn of haar restaurant wilt opknappen en vernieuwen. Als jouw restaurant bijvoorbeeld al 50 jaar bestaat omdat het een familiebedrijf is, is het logisch dat je op gegeven moment je restaurant wat moderner wil maken. De stijl van nu …

Je restaurant opknappen en vernieuwen Read More »

valencia

Valencia een geweldig mooie stad

Het Spaanse Valencia is een geweldig mooie plek om op vakantie te gaan. De stad Valencia heeft het allemaal, mooie bouwwerken, geweldig strand, leuke attracties en interessante activiteiten zijn er te beleven. Plak daaraan vast een lekker zonnig klimaat en het lekkere eten, dan kom je uit op een zeer geschikte plek om eens lekker …

Valencia een geweldig mooie stad Read More »

decoreren

Eenvoudig, origineel en voordelig decoreren met plakfolie!

Maak kennis met plakfolie! Niet iedereen is bekend met deze manier van decoreren. Wanneer je je meubels van een andere look wilt voorzien wordt er vaak gedacht aan verf. Uiteraard is dit ook een mogelijkheid die voor een mooi resultaat kan zorgen. Er zijn echter nog meer mogelijkheden om je interieur van een nieuwe look …

Eenvoudig, origineel en voordelig decoreren met plakfolie! Read More »

lekker slapen met een witte ruis machine

Heerlijk slapen met een witte ruis machine

Op vakantie slaap ik altijd als een roosje. Het maakt voor mij niet uit waar ik slaap, slapen zal ik. Ook als er veel of voor mij vreemde omgevingsgeluiden zijn. Wanneer mijn hoofd het kussen raak, val ik bij wijze van spreken al in slaap. Heerlijk vind ik het en dit zou ik ook iedereen …

Heerlijk slapen met een witte ruis machine Read More »

blij met bril

Niet blij als je niet weet dat je een bril nodig bent

Ouderdom komt met de jaren, waardoor je vaak niet altijd even snel doorhebt dat je lichaam achteruit is gegaan. Hierdoor denken oudere mensen wel eens dat ze dezelfde dingen kunnen doen die ze eerder gemakkelijk konden. Of denken ze er niet over na om eens een opticien binnen te lopen om hun ogen professioneel na …

Niet blij als je niet weet dat je een bril nodig bent Read More »

Laat me weten wat je van mijn blog vindt Ik sta altijd open voor tips

Ik probeer om zo snel mogelijk te reageren, waardoor je normaal gesproken binnen 3 dagen bericht terug hebt.