Leuke plaatsen om eens te bezoeken in Europa

In Europa zijn er enorm veel plaatsen die geweldig leuk en mooi zijn om eens te bezoeken. Al deze plaatsen hebben iets met elkaar gemeen, ze liggen namelijk redelijk dichtbij Nederland. Waardoor je met het vliegtuig binnen enkele uren al op plaats van bestemming kunt zijn. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze plaatsen met de auto te bezoeken.

Omdat de meeste plaatsen binnen een dag of twee goed aan te rijden zijn. Al dien je bij sommige mooie plekken in Europa wel rekening te houden met het feit dat sommige plekken zich op een eiland bevinden. Hierdoor zal het nodig zijn om een boottocht te maken met de auto.

Amsterdam

Lekker dichtbij huis, ligt deze oude stad van Nederland. Veel mensen zijn wel eens in deze stad geweest. Maar ben je er ook eens geweest als toerist? Je zult je verbazen hoeveel er te doen is in deze stad. Niet voor niets komen er ieder jaar vele mensen die uren hebben gevlogen deze stad bezoeken.

Beieren

Deze mooie Duitse stad met volop historie, is zeker weten de moeite waard om eens te bezoeken. Deze plek is goed aan te rijden met de auto, waardoor het een ideaal uitje is voor een leuk weekend.

Rome

Als je het over een rijke geschiedenis hebt, dan kun je volop genieten van de bezienswaardigheden in Rome. Waarschijnlijk heb je de meest bekende bezienswaardigheden in Rome al eens gezien op internet of televisie. Maar deze stad heeft enorm veel bijzonder mooie plekken die je echt eens gezien moet hebben.

De alpen

De alpen kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Het prachtige gebergte in Europa is voor vele mensen bekend als skigebied, maar ook in de zomer is het er prachtig.

De Algarve

Bekend van de mooie foto’s op het internet. Is deze Portugese vakantie plek zeker bijzonder mooi. Met de auto is deze plek goed in twee a drie dagen rijden te bezoeken, maar met het vliegtuig ben je er al in minder dan 3,5 uur, met wind mee.