De 3 meest populaire thee smaken

1. Engelse Melange
Dit is niet alleen de meest populaire smaak, het is waarschijnlijk ook de meest bekende smaak. Vrijwel iedereen kent de Engelse Melange smaak wel. Het is een heerlijke zwarte thee smaak. In veel theekisten kom je deze smaak wel tegen. Engelse Melange wordt van diverse merken aangeboden.

2. Earl Grey
Earl Grey is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als Engelse Melange. Het is een hele bekende naam in de thee wereld. En ook een favoriet bij velen. In vrijwel alle theekisten is ook de Earl Grey zeker aanwezig!

3. Rooibos
Last but not least. Rooibos! Natuurlijk, deze smaak mag niet ontbreken in het rijtje. Rooibos is een hele bekende smaak en favoriet bij velen. De smaak rooibos wordt tegenwoordig ook veel gecombineerd met andere smaken. Rooibos met vanille bijvoorbeeld, of rooibos mango. Dit soort combinaties worden steeds populairder.

Thee kun je overal drinken. In ieder restaurantje of cafeetje wordt wel thee aangeboden. Ga je een dagje naar het strand of picknicken in het park? Neem je thee dan mee in een thermoskan zodat het lang warm blijft. Bij Presentsathome.nl vind je handige thermoskannen die er ook nog eens leuk uit zien. Een thermoskan kan ook thuis gebruikt worden. Zo kun je je eigen kopje en het kopje van de visite gemakkelijk bijschenken. Zeker met grotere groepen op verjaardagen of bijeenkomsten is een thermoskan een ware uitkomst.