decoreren

Eenvoudig, origineel en voordelig decoreren met plakfolie!

Maak kennis met plakfolie! Niet iedereen is bekend met deze manier van decoreren. Wanneer je je meubels van een andere look wilt voorzien wordt er vaak gedacht aan verf. Uiteraard is dit ook een mogelijkheid die voor een mooi resultaat kan zorgen. Er zijn echter nog meer mogelijkheden om je interieur van een nieuwe look te voorzien, waaronder dus plakfolie. Plakfolie is een plastic folie met een mooie print en aan de andere kant een plaklaag. Je brengt het folie aan op gladde en vlakke ondergronden, bijvoorbeeld keukenkastjes, tafeltjes en kastjes. Je kunt je interieur er een geheel nieuwe look mee geven! En dat voor weinig geld, het aanschaffen van plakplastic is namelijk niet duur. Je bestelt eenvoudig de benodigde lengte en kunt direct aan de slag. Het is aan te raden om met zijn tweeën te werk te gaan. Zo zorg je voor het meeste gemak tijdens het aanbrengen en zorg je ook voor het mooiste resultaat.

Plakplastic is verkrijgbaar in heel veel verschillende printjes. Voor wie dacht dat het folie verkrijgbaar is met misschien drie of vier verschillende prints, dat heb je mis. In maar liefst honderden verschillende printjes is het decoratiefolie verkrijgbaar! Wil je je kastje dus van een gave houtlook voorzien? Er zijn tientallen verschillende houtprints verkrijgbaar! Wil je je vensterbank een mooie marmerlook geven? Ook marmerlook is in meerdere varianten verkrijgbaar. De keuze is reuze en de kans dat je dus een printje vindt die aan jouw wensen voldoet is zeer groot!

Het aanbrengen van plakfolie is niet moeilijk. Ook een onervaren iemand kan plakfolie plakken. Er is een duidelijke handleiding voor en wanneer deze stap voor stap opgevolgd wordt is het resultaat eigenlijk altijd mooi. Ook zijn er video’s op Youtube te bekijken waarin je kunt zien hoe het werkt en hoe gemakkelijk het eigenlijk is.