valencia

Valencia een geweldig mooie stad

Het Spaanse Valencia is een geweldig mooie plek om op vakantie te gaan. De stad Valencia heeft het allemaal, mooie bouwwerken, geweldig strand, leuke attracties en interessante activiteiten zijn er te beleven. Plak daaraan vast een lekker zonnig klimaat en het lekkere eten, dan kom je uit op een zeer geschikte plek om eens lekker te gaan vertoeven.

Een hotel boeken in Valencia

Een hotel in Valencia boeken is reuze eenvoudig, er zijn namelijk geweldig veel hotels waar je uit kunt kiezen. Omdat er ook nog behoorlijk veel kwalitatieve hotels zijn, is de keuze enorm groot. Of je nu mooi uitzicht wilt hebben over de geweldig mooie zee of dat je liever in het superleuke centrum wilt verblijven. In Valencia behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Als je in Valencia bent

Wanneer je in Valencia bent zijn er zo veel mogelijkheden om je tijd door te brengen. Er zijn echter een aantal bezienswaardigheden, die je echt eens in het echte leven bezichtigd dient te hebben. Hieronder dan ook een aantal aanraders.

Kathedraal La Seu is een bekende bezienswaardigheid, waardoor vele mensen deze vast en zeker al op het lijstje hebben staan. Echter als je dit toch nog niet hebt, dan is het een goed plan om dat alsnog nu te doen.

Aquarium van Valencia is een geweldig mooie moderne bezienswaardigheid. Welke zeer geschikt is als leuk uitstapje voor jong en oud.

Het strand, dit is vast en zeker voor vele een inkoppertje. Echter kan deze natuurlijk niet ontbreken in dit overzichtje.

La Plaza de la Virgen is een supergezellig plein in het historische gedeelte van de Valenciaanse wijk El Carmen. Dit is tevens een ideale plek om even lekker tot rust te komen en te genieten van een hapje en een drankje op één van de vele gezellige terrasjes.

Naast deze bezienswaardigheden, zul je zien dat er nog veel meer moois te bewonderen is. Waardoor het ook een aanrader is om gewoon eens een middagje een fiets te huren en de stad zelf te verkennen. Let er wel op dat je dat in de zomer niet op het warmste moment van de dag doet.